Ja gek hè, wist jij dat je gedachten meer kapot maken dan je lief is?

Vooral als dat destructieve, negatieve, angstige of vervelende gedachten zijn.

Ze maken niet alleen jou kapot maar ook je omgeving. Met het gevolg dat boosheid, machteloosheid, vermijdingsgedrag en andere uitingen ontstaan die je al helemaal niet wilt.

Waarom kan je niet meer anders denken? Waarom blijft het malen in je hoofd? Waarom voel jij je ongelukkig en zit je in je een neergaande spiraal?

Je gedachten, de Kremlin, het duiveltje wat op je schouder zit, de patronen en overtuigingen die in jouw hoofd zijn ontstaan.

Iets wat in het verleden is gebeurd, gezegd of je hebt meegemaakt en is vastgeklampt aan jou manier van denken.

Alles zit tussen je oren. Ja ja, hoor ik je denken. Ja want daar zit je hoofd…tussen je oren waar al je gedachten worden gevormd over het verleden, nu en de toekomst.

En hoe ziet jou toekomst er eigenlijk uit?

Mijn toekomst zonnig en vol positieve ideeën en gedachten. Vol met liefde, passie en plezier. En ja natuurlijk is het niet altijd rozengeur en maneschijn maar die laat ik niet aan me vastklampen.

Hoe erg je gedachten ook zijn, hoe naar en vervelend die ene gebeurtenis of nissen zijn geweest. Zorg dat ze je niet blijven achtervolgen.

Ik hoef je verhaal niet te weten wat maar kan je wel helpen door je hoofd zelf te regisseren.

Ik leer je bewust worden dat je gedachten door jezelf zijn bedacht. En dat jij , alleen jij deze kan veranderen. Blijvend.

Want het is niet je probleem wat jouw lijden veroorzaakt maar de gedachten er over. En die kan jij veranderen vrij eenvoudig. Maar hoe? Met een effectieve, daadkrachtige, eenvoudige gesprekstechniek. Waarbij jij mij niets hoeft te vertellen maar ook helemaal niets. Maar waarbij jij wel je eigen oplossing maakt die naadloos bij jou past.

Laat je eigen angst niet bang maken. Een afspraak met mij zou best eens van levensbelang kunnen zijn.

Het leven is te mooi om het niet te leven.En ook dat is een kwestie van gedachten!