Iedereen, op welke trede van de ladder je ook staat heeft er last van.

Niet alleen ‘gewone’ mensen hebben wel eens last van zaken in hun hoofd waar ze niet vanaf kunnen komen, wat blijft hangen en wat elke keer weer terugkomt. Of dat nu komt doordat jezelf iets is gebeurd of inherent is aan je werk.

Of van volle hoofden door druk, stress of andere omstandigheden.

Liefst wil je daar van af want het blokkeert je in je dagelijkse werk of leven. En nog liever dat het weg blijft.

Beleven doen we met zien, horen, voelen en denken. En daar zit het hem NU in de beleving! Jouw beleving.

In het verleden hebben we van alles meegemaakt, gezien, gevoeld, gehoord, en gedacht. Ook in de toekomst gaan we van alles meemaken. Nu hebben we daar nog steeds een beleving bij of hebben we al een beleving gecreëerd. Plaatjes, geluiden, gedachten, gevoelens spelen daar bij een rol. In het negatieve geval kan het een belemmering vormen in je dagelijks leven. Soms loop je er al heel lang mee.

De eenvoud van de matrixmethode, een gesprekstechniek, zorgt ervoor dat belemmeringen worden ontkracht en waardoor je weer in beweging komt, persoonlijk vooruit gaat en je weer vrij voelt.

Klinkt simpel…..is het niet zo maar werkt wel zo!

En dat is wat jij wilt…dat het werkt!

 

Mijn 5 beloften!

  • Voor ieder probleem tussen de oren
  • Zonder de inhoud van het probleem te delen
  • Wat is aangepakt is blijvend opgelost
  • Voor iedereen bereikbaar & toepasbaar
  • Weerblijvend regie over je eigen hoofd

 

De matrixmethode is bewust, denkbeeldig met focus leren hoe

Met deze methode kan iedereen weer regisseur over zijn eigen hoofd worden. Het is een gespreksmethode die dieper gaat dan het – zichtbare – gedrag. Het raakt de overtuigingen die ten grondslag liggen aan het gedrag. Juist daar moeten veranderingen plaatsvinden om tot duurzame oplossingen te komen

Voor wie?  Iedereen met angsten, leerproblemen, trauma’s, belemmeringen, negatieve emoties en volle hoofden

Van jongeren tot volwassenen. Van werknemers met werkdruk, managers en zelfstandigen die balanceren op het randje van een burn-out, politieagenten, ambulancepersoneel, defensie en andere geüniformeerden die dagelijks kampen met traumatische gebeurtenissen

Jongeren die moeite hebben met automatiseren van lesstof of kampen met volle hoofden

Het is een effectieve methode die er voor zorgt dat het hoofd van mensen wordt opgeruimd, dat trauma’s uit het verleden worden aangepakt evenals toekomstige doemscenario’s die mensen hebben bedacht.
Je hoeft niets over je probleem te vertellen dat maakt de drempel voor jou laag

En heb jij dat zelf opgelost kan je weer verder met persoonlijke vooruitgang en vrijheid, je eigen schoenen  volgen en je mind het weer goed te laten organiseren.

 

En daar help ik je graag bij!