De 3 M & MM’s

Ik heb een tijd gehad dat mijn hoofd zo vol zat dat ik eigenlijk alleen maar voor mezelf uit kon staren. De energie niet had om wie of wat dan ook aan te horen en laat staan iets aan te pakken. Ik voelde me in niemandsland.

Burn out noemen ze dat. Wist ik veel?! Van de MatriXmethode had ik nog nooit gehoord! Had ik het maar…….

Ik heb een bewogen leven gehad en zoals mijn moeder ooit zei ‘je bent bij de duivel op de thee geweest’

Overigens nergens spijt van maar wel een harde leerschool die me uiteindelijk ook weer geleerd heeft en met name gebracht waar ik nu ben. Zo werkt het volgens mij in het leven…..leren en daarmee je pad vervolgen met de wijsheid die je hebt opgedaan. Tot op de dag van vandaag schrijf ik nog op wat ik  van een bepaald situatie heb geleerd.

Ik heb er twee boeken over geschreven…..’Dingen die je niet op school leert’ en ‘Geen kamelen maar mijn hart’

Ik schrijf ook blogs en In een van mijn blog’s op mijn website Followyourshoes leg ik ‘de Matrixmethode in Jip & Janneke taal’ uit……

 

Ooit ben je geboren en was je nog een baby. Wist nog van niets en werd je door je ouders vertroeteld en liefdevol verzorgd. Je werd ouder, je ging naar de peuterspeelzaal, de kleuterschool, de ‘grote’ school en daarna naar het LBO, de MAVO, de HAVO of het VWO.

Wat zou ik willen worden…..je ging onderzoeken welke richting je op wilde, welke school je ging volgen of welk werk je wilde gaan doen en kwam je beetje bij beetje meer in aanraking met de “grote mensen wereld”

Uiteindelijk had je helder wat de invulling van je leven ging worden, haalde je een diploma om je geld te verdienen en ging je aan de slag. Ook je persoonlijke leven kreeg een invulling zoals huisje, boompje, beestje. Mooi alles voor mekaar.

Je eigen keuzes, je eigen pad, je eigen leven.

Bij alles hebt je iets beleefd. Beleefd met je zintuigen zoals zien, horen, voelen en denken. Jij hebt overal een beleving bij gehad. En die beleving is opgeslagen in jouw hoofd op jouw manier. Alles wat je beleeft in je leven sla je op in je lange termijn geheugen en dat gaat er nooit meer uit. Als dat allemaal fijne en goede dingen zijn geweest is dat mooi en heb je er ook geen last van als je er weer aan denkt of het terughaalt.

Maar soms kan je wel last hebben van dat wat je beleeft hebt in je dagelijkse leven. Je van al die belevingen een vol hoofd hebt of dat je tijdens bijvoorbeeld je schooltijd dingen verkeerd hebt opgeslagen. Dat kan een gevoel zijn over iets, een plaatje of een filmpje in je hoofd, een geluid, een gedachte of ook een geur. Verkeerd opgeslagen informatie. Zelfs kan alles tegelijk je in de weg zitten waardoor je helemaal blokkeert.

 

Vanaf 2017 heb ik rigoureus afscheid genomen van een pad dat ik aan het lopen was en doodliep. Door een boek te lezen van Arjen Slijp ‘De innerlijke bevrijding’ begon ik mezelf weer te herkennen. Nee, niet helemaal waa,r maar tijdens het bladeren in een fotoalbum waar ik mezelf zag als klein meisje lachend en vol zelfvertrouwen stampend met mijn tasje over de keitjes op Mallorca werd ik bewust wie ik ook al weer was. Eén met alles!

 

Vervolgens kwam ik in aanraking met Michael Pilarzcyk en ging hem volgen al zijn blogs, vlogs, trainingen en vooral het inzetten in mijn eigen leven. Wat stapsgewijs ook werkelijkheid werd.

Door de ziekte van mijn moeder moest ik de training Roadmap to succes & happiness tijdelijk in de ijskast zetten. Maar zijn adviezen, inzichten, affirmaties & meditaties bleef ik gedisciplineerd volhouden. Het heeft mij enorm geholpen uiteindelijk de verzorging en  het verlies van mijn moeder goed te doorstaan.

 

Toch had ik na haar overlijden in april  2018  een serieus probleem. Wat vrijwel niemand wist en last van had omdat ik dat met haar kon oplossen. Maar haar overlijden maakte dat mijn weg letterlijk doodliep.

Ik moest het nu zelf doen en ik wist dat het tussen mijn oren zat. Maar hoe krijg je dat eruit als je dat al jaren hebt verdoezeld?

En hoe ga je doen wat je leuk en fijn vind, wat stond op het handgeschreven briefje van mijn moeder, bij haar testament, als je een probleem had die je samen oploste.

 

Na lang zoeken en googlen kwam ik terecht bij de MatriXmethode. Mijn probleem had al vele paden gevolgd van psycholoog, EMDR tot aan homeopaat. Niets was afdoende.

 

Ik moest er voor naar Den Haag. Zo gezegd zo gedaan. Mijn inmiddels collega Mirjam van Elswijk hielp mij binnen 2,5 uur van een vol hoofd af en een aantal zeer negatieve emoties waar ik bij tijd en wijlen in mijn gedrag veel last van had.

Ik was flabberghasted!

Is dat niets voor jou? Zei ze? Ja en ik meldde me aan voor de training. Tijdens de training bood ik me aan als proefpersoon en liet me door Ingrid Stoop begeleiden. Zij is al jaren de goeroe van deze methode dus ook het meest krachtigst.

Na ongeveer 40 minuten, was ik af van mijn probleem. Tranen van opluchting!

 

 

Als MatriXprofessional & Practitioner  gebruik ik dagelijks mijn hoofdopruimmethode en help ik mezelf met negatieve ervaringen, dingen die mensen zeggen, doen of gedachten die mij storen en ik niet meer wil horen in mijn eigen hoofd.

 

Deze unieke methode moet wereldwijd verspreid. Omdat deze methode zorgt voor je eigen persoonlijke vooruitgang en weer het verkrijgen van je vrijheid.

 

De 3 MMM’s Mama, Michael & MatriX

Het begin….nee het vervolg van mijn pad.

www.followyourshoes.nl

 

Waar ik iedereen privé en/of zakelijk help je anders te denken zodat je morgen en in de toekomst anders gaat doen!

Uniek, eenvoudig, onderscheidend en dat begint bij jezelf! En de MatriXmethode!