‘Men vreest meestal het meest voor het vrezen dat men vreest’

(oude tegelwijsheid bij ons thuis)

Herken jij jezelf hierin of ken je iemand die je daarin herkent?

En misschien moedeloos bent geworden van alle trajecten die je doorgelopen bent maar niet afdoende hebben gewerkt?

Angsten waardoor je dingen gewoonweg niet doet, vermijdt, niet gaat, overslaat, alternatieven zoekt zodat het niet opvalt, excuses zoekt die voor jezelf en je omgeving vervelend worden ga zo maar door. En je oh zo graag gewoon weer dat willen doen wat iedereen doet, gewoon zonder problemen heengaat, met beide handen aanpakt of je je niet in allerlei bochten hoeft te wringen om het maar niet te laten blijken.

Angsten?  Vliegangst, tandartsangst, faalangst, angst voor spinnen, slangen, algehele angst?

Een trauma opgelopen door een ernstige gebeurtenis van jezelf of van iemand anders. Je dat in sommige situaties elke keer weer beleefd. Je bepaalde situaties of plekken vermijdt om dat niet meer her te beleven. Maar hoe graag zou je net zoals een ander los willen komen van die ene gebeurtenis, dat ene plaatje of filmpje dat zich steeds weer herhaalt?

Slaapproblemen, onzekerheid, kort lontje, vermijdingsgedrag, concentratieproblemen?

Heb jij onverwerkte emoties? Onplezierige herinneringen aan iemand of aan iets. Waarbij je emotioneel geraakt bent en je zelfvertrouwen een deuk heeft gekregen en je denkt dat het aan jou ligt of dat je het niet meer kan. En al andere trajecten hebt doorlopen die niet geheel afdoende zijn? Het zou toch geweldig zijn je met open vizier weer het leven tegemoet kan treden en je niet meer laat ‘ringeloren’ door dat wat je is gezegd, aangedaan of is overkomen?

Faalangst, concentratieproblemen, onzekerheid, boosheid, gedragsprobleem?

Het zit tussen je oren ….en dat wil je niet horen! Ja het is irritant maar waar.

Ieder mentaal probleem is een verkeerd opgeslagen fragment. En kan je last van krijgen in je dagelijkse leven. Jij hebt het op jouw manier opgeslagen. Maar daar heb je dan ook zelf last van.

Met de MatriXmethode help ik je jou eigen opgeslagen strategie te vervangen door je eigen gemaakte oplossing die naadloos bij jou past.