Over mij

 

Life is simple, we make it difficult

Everything is mindset

The way you think

Change your thoughts

The world is bigger than in your head

Brave the storm And die with no regrets 

 

 

Mindluck een wisselwerking van zintuigen en gedachten

Denken doen we met onze gedachten. Gedachten opgeslagen in je hoofd. Alles begint met een gedachten. Deze gedachten maak jezelf n.a.v. een beleving. Beleven doen we met zien, horen, voelen, proeven en ruiken. Zijn die positief heb je geen last, zijn ze negatief heb je last. Afhankelijk van de mate van  intensiteit.

In het verleden hebben we van alles meegemaakt, gezien, gevoeld, gehoord, en gedacht. Ook in de toekomst gaan we van alles meemaken. Nu hebben we daar nog steeds een beleving bij of hebben we al een beleving gecreëerd. Plaatjes, geluiden, gedachten, gevoelens spelen daar bij een rol. In het negatieve geval kan het een belemmering vormen in je dagelijks leven. Soms loop je er al heel lang mee.

De eenvoud van de MatriXmethode, een gesprekstechniek, zorgt ervoor dat belemmeringen worden ontkracht en waardoor je weer in beweging komt, persoonlijk vooruit gaat en je weer vrij voelt.

De grootste zorgen zijn gemaakt door je eigen gedachten.

Als jij begrijpt dat jij je gedachten maakt kan jij ze ook veranderen!

 

 

Mijn Logo, businesscard & Handelsmerk

 

The most damaging phrase in the language is,

‘It is always been done that way”

‘Doe wat je kunt, met wat je hebt, daar waar je bent’ Theodore Roosevelt

Love needs nothing but Love

You don’t lose….neither you win or learn

 

 

Het leven is vrij eenvoudig maar we staan erop het elke keer moeilijk te maken

Het leven is volgens mij bedoeld om gelukkig te zijn……

Hospitality en reizen is altijd de rode draad in mijn leven geweest. Geen dag hetzelfde. De kracht van ons vak ligt op het gebied van Experience…beleving. Hotels zijn in staat zoveel mogelijk luxe en comfort te bieden in een relatief kleine ruimte tegen een goede prijs. Meer heb je niet nodig. Je zintuigen worden geprikkeld in allerlei vormen en maten voor een fijn gevoel en geeft je energie voor de ‘ratrace’ van het alledaagse leven………en ik heb een passionele ‘afwijking’ als Hospitlality Native

Onderwijs fietste daar tussendoor. Hoofden die werden volgepropt met allerlei wetenswaardigheden die je in de praktijk nauwelijks of niet gebruikte omdat alles al weer was veranderd. Training on the job was dan ook mijn expertise. Doen!

Vaste patronen in je hoofd speelt bij veranderen een cruciale rol. BRULES bullshit rules noem ik dat. Denken dat jezelf of iets niet anders kan zijn je eigen gedachten. Jouw opgeslagen gedachten geven je steeds hetzelfde resultaat Mijn hele leven is onderhevig geweest aan verandering. Met alle euforie, diepe dalen, hoge bergen en verdriet. Het was een reis, een avontuur die nog steeds voortduurt.

2020 Het ‘nieuwe normaal’ niets is normaal want alles is elke dag weer anders. Gisteren is er niet meer, vandaag is er nu en morgen niet beloofd. 

Christa, van medewerker tot aan statutair directeur. Van student tot leraar, van loondienst tot zelfstandig, van mindset tot mindluck. Mijn consultancy, het reizen, het inspireren, creëren, motiveren, improviseren en anderen op een ander of beter level te helpen zijn mijn hele leven al een levensstijl geweest. De dingen die ik deed en waar ik voor stond voelde als een jas van vrijheid. Vrijheid is een gedachten. En dat is weer een keuze. En welke keuze je maakt….dat is jou gedachten. Cut the crap, ruim je hoofd op, ruim je huis op, je bedrijf en  houd het simpel. Leef thuis alsof je op reis bent! En trotseer de storm dan kan je dood gaan zonder spijt. 

 

“It’s the heart that knows the path. The mind is just there to organize the steps”

Alles wat ik doe en waarmee ik je help is vanuit eigen ervaring. Opgebouwd door mijn carrière, mijn eigen ervaring, mijn eigen vastlopen, mijn eigen opschonen, mijn eigen bewustwording, mijn verdieping in mindset, vrijheid, rust en ‘don’t worrie be happy’

Het hoogst haalbare in je leven is het gevoel van tijd voor dingen die je vervullen met een gevoel van geluk, van vervulling, van dingen waarvan je hart gaat stromen en niet van alleen maar bereiken en vechten omdat het zo hoort. De drang van meer worden, meer hebben, meer verzamelen en denken dat je het moet houden.

Sinds 2013 kreeg mijn leven een totaal andere wending. Een wending waar ik geconfronteerd werd met wat nu eigenlijk wel en niet belangrijk was. Ingrijpende gebeurtenissen, beslissingen en een oude foto van mij in een fotoboek.

 

Leefde ik nu eigenlijk een leven of ben ik het leven en waar hangt dat nu eigenlijk van af?

Intense ervaring, inzichten en kennis en verdere groei op het gebied van mindset, hoe je brein werkt, wat er toe doet en wat niet, de  weg van helemaal opnieuw beginnen en mijn eigen ‘anders zijn’ kan ik jou persoonlijk helpen. En het is tamelijk simpel. Je mindset, je hoofd opruimen, alles wat er niet toe doet opruimen, juiste focus en aandacht wat er wel toe doet. Eén voorwaarde……..dat je wilt!

 

Master your State of Mind, Eagle your Mindset, and stay tuned with your Soul, knock your Brules & Be Unfuckwithable!

Tussen je oren

 

 

Business

JE ZAAK OP ORDE! 

Reset je eigen gedachten en bedenk een nieuw resultaat

 

Meet & Grow with Happy Travel

In de wereld van een ander ontmoet je jezelf.
Places to think, dream & Inspired

Write your story to Glory

The World is a book and those who do not travel, read only one page

– Mark Twain –

Follow your Shoes

KvK: 74293699

 

Social Media