Over mij

Meer over Christa en de MatriXmethode

Het leven is NU

Beleven doen we met zien, horen, voelen en denken. En daar zit het hem NU in de beleving! Jouw beleving.

In het verleden hebben we van alles meegemaakt, gezien, gevoeld, gehoord, en gedacht. Ook in de toekomst gaan we van alles meemaken. Nu hebben we daar nog steeds een beleving bij of hebben we al een beleving gecreëerd. Plaatjes, geluiden, gedachten, gevoelens spelen daar bij een rol. In het negatieve geval kan het een belemmering vormen in je dagelijks leven. Soms loop je er al heel lang mee.

De eenvoud van de MatriXmethode, een gesprekstechniek, zorgt ervoor dat belemmeringen worden ontkracht en waardoor je weer in beweging komt, persoonlijk vooruit gaat en je weer vrij voelt.

Klinkt simpel…..is het niet zo maar werkt wel zo!

En dat is wat jij wilt…dat het werkt!

De 5 beloften van de MatriX methode

  1. Voor ieder probleem tussen de oren
  2. Zonder de inhoud van het probleem te delen
  3. Wat is aangepakt, is blijvend opgelost
  4. Voor iedereen bereikbaar & toepasbaar
  5. Zelf eigen problemen voorkomen & oplossen

Meer informatie over de MatriXmethode: www.matrixmethodeinstituut.nl

Bekijk hier de video’s van Ingrid Stoop –
bedenker van de MatriXmethode.

 

Het leven is vrij eenvoudig maar we staan erop het elke keer moeilijk te maken

Mijn ‘geluk’ en uiteindelijke expertise was dat ik de meeste tijd iets moest opbouwen, verbouwen, reorganiseren of uit de rode cijfers halen. En het meest fantastische was dan ook dat men het gevoel van vrijheid weer kon ervaren en weer op hun eigen kompas kon varen.

Bij het overgrote gedeelte van mensen en bedrijven waar en met wie ik werkte bleek elke keer weer dat ze altijd het buiten zichzelf zochten, het probleem, de groei, de verandering. De angst om zelf te veranderen speelde een cruciale rol. Mensen zijn gauw geneigd niets te doen en het te zoeken in het grotere geheel dan heel dicht bij zichzelf te kijken en de eenvoud te zoeken binnen hun eigen context of eigen  bedrijf. Mijn hele leven is onderhevig geweest aan verandering. Met alle euforie, diepe dalen, hoge bergen en verdriet. Het was een reis, een avontuur die nog steeds voortduurt.

Christa, van medewerker tot aan statutair directeur. Mijn consultancy, het reizen, het inspireren, creëren, motiveren, improviseren en anderen op een ander of beter level te helpen zijn mijn hele leven al een levensstijl geweest. De dingen die ik deed en waar ik voor stond voelde als een jas van vrijheid. Doen wat ik zelf wilde, leven op mijn manier en paden bewandelen waar ik gelukkig en blij van werd. Zelfstandig, onafhankelijk en liefdevol. Altijd in beweging. En altijd met mijn kompas verantwoordelijkheid, bewustwording en autonomie. De basis van je persoonlijke en maatschappelijke leven.

“It’s the heart that knows the path. The mind is just there to organize the steps”

– Jeff Brown –

 

Met deze overtuiging liep ik mijn levenspad. In het teken van het pad zelf en niet alleen van het eindresultaat. Doen wat je goed en fijn vindt. En via mijn eigen doodlopende weg ontstond Follow your Shoes. Een eigentijdse vernieuwende manier van persoonlijke vooruitgang en het (weer) verkrijgen van vrijheid voor jou als mens en met wat je doet.

De MatriXmethode is bewust, denkbeeldig met focus leren hoe

Met deze methode kan iedereen weer regisseur over zijn eigen hoofd worden. Het is een gespreksmethode die dieper gaat dan het – zichtbare – gedrag. Het raakt de overtuigingen die ten grondslag liggen aan het gedrag. Juist daar moeten veranderingen plaatsvinden om tot duurzame oplossingen te komen

Voor wie? Iedereen met angsten, leerproblemen, trauma’s, belemmeringen, negatieve emoties en volle hoofden

Van jongeren tot volwassenen. Van werknemers met werkdruk, managers en zelfstandigen die balanceren op het randje van een burn-out, politieagenten, ambulancepersoneel, defensie en andere geüniformeerden die dagelijks kampen met traumatische gebeurtenissen

Jongeren die moeite hebben met automatiseren van lesstof of kampen met volle hoofden

Het is een effectieve methode die er voor zorgt dat het hoofd van mensen wordt opgeruimd, dat trauma’s uit het verleden worden aangepakt evenals toekomstige doemscenario’s die mensen hebben bedacht.
Je hoeft niets over je probleem te vertellen dat maakt de drempel voor jou laag

En heb jij dat zelf opgelost kan je weer verder met persoonlijke vooruitgang en vrijheid, je eigen schoenen  volgen en je mind het weer goed te laten organiseren.

 

En daar help ik je graag bij!

Met je bedrijf of je eigen vrijheid te schrijven!

Unlock your Block

Regie over je eigen hoofd

Ruim je blokkades op

Persoonlijke vooruitgang en vrijheid

Business mentoring

Winnen zonder te verliezen

Oude dingen op nieuwe manieren doen

People, Proces & Product

Life Experience Retreat

In de wereld van een ander ontmoet je jezelf.
Persoonlijke reis van je leven. Waar jij je eigen vrijheid schrijft.

The World is a book and those who do not travel, read only one page

– Mark Twain –

Follow your Shoes

KvK: 74293699

 

Social Media