Happy Travel

Where we welcome you as a guest and wave you goodbye as a family

In de wereld van een ander ontmoet je jezelf

Mijn missie, Follow your Shoes, is dat jij je eigen verhaal gaat schrijven.

Dat je stilstaat bij jezelf, bewust wordt van jezelf en de context waarin jij je begeeft, je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven en jezelf weer reset, herijkt en verrijkt en creeert.

Dat jij je toekomst schrijft vanuit je hart en je verleid wordt verandering te omarmen

Bij jezelf stilstaan doen we nauwelijks. En als we het doen dan weten we vaak niet wat we met die stilte moeten doen.

Dagen, weken vliegen voorbij waardoor dagen oppervlakkiger worden, eentonig, routinematig en je niet meer tot leven komt maar een leven leeft.

Toen ik in aanraking kwam met het Sultanaat Oman, met zijn cultuur, de mensen, de manier van leven en werken werd ik bewust dat je het leven bent en niet een leven leeft. Door een rondreis Emiraten en Oman, waarvan de aanleiding was de Burj Al Arab te zien in Dubai, vanuit mijn Hospitality  achtergrond, kreeg de reis  een totaal andere wending en gaf mij totaal ander inzicht  over leven.

De rust, de stilte, de sereniteit, de prachtige eenvoud en de authenticiteit maakte mij bewust dat alles te maken heeft met je ooit begonnen autonomie, verantwoordelijkheid en bewustwording van je eigen leven.

Dat alles is opgebouwd uit aangeleerd gedrag, opgeslagen is ons brein,die we niet meer door de ratrace van het leven kunnen stilzetten. We patronen en  gewoonten als normaal zien en denken niet meer te kunnen veranderen.

Geconditioneerd gedrag maakt dat je altijd hetzelfde blijft doen en je uiteindelijk stilstaat, vastloopt of in zwaar weer terecht komt.

Alles is door jezelf vormgegeven dus kan je het ook weer herzien.

In een totaal andere setting kan je het beste reflecteren en stilte vind je in de woestijn.

Het Arabische land waar (jouw) schoonheid een adres heeft

Onderdompelen in de cultuur van Oman

Een geweldige 10-daagse incentive in het Sultanaat Oman waarin je naar huis gaat met een schat aan beleving, inspiratie, passie en kracht.·

Een combinatie  van een geweldige reis &  inspirerende retreat.

Onderverdeeld gedurende de reis in verschillende thema’s, meditaties & affirmaties en het oplossen van eventuele blokkades of belemmeringen.

Door de omgeving waarin jij wordt geïnspireerd krijg jij met behulp van mij beweging in je gedachtenpatronen en kan jij veranderingen bewerkstelligen. Jij schrijft je eigen toekomst verhaal. Je eigen vrijheid.

Georganiseerd in combinatie met Follow you Shoes en voor mij officiële geregistreerde bekende locale gidsen die professionele ervaring hebben op hun vakgebied, het land, locale bevolking, hun gewoonten en tradities.

Kleine groepen waar persoonlijke en individuele aandacht centraal staat.

Geïnspireerde mensen die hun passie en kracht willen delen en je op een authentieke manier je eigen drijfveren, kwaliteiten laten herontdekken op een unieke en onderscheidende manier.

Daardoor de impact op jezelf, je omgeving en/of je organisatie kan vergroten.

Dat je een paar dagen leeft in het NU en inspiratie meeneemt voor de toekomst

In deze retreat word je ondergedompeld in de cultuur van een ander en word je verleid je eigen vrijheid te schrijven.

Voor wie is de retreat?

Die als geen ander de kunst van het verleiden kent maar zelf graag ook wordt verleid.

Temptation makes you smile!

Geef je over aan deze wens en laat je verleiden alles los te laten, moment voor jezelf te kiezen, je onder te dompelen in mystiek, sereniteit, tijdloosheid, gevoel en beleving. Geef je over aan een Arabisch avontuur; een volmaakte mix van Oosterse schoonheid en een vriendelijke glimlach. Die in inspirerende en authentieke omgeving hun eigen persoonlijke kracht onder de loep wil nemen, herontdekken, vernieuwen t.b.v. je persoonlijke situatie, je bedrijf, je business-plan of de toekomst.

Deze incentivereis is samengesteld voor diegene die persoonlijk vooruit willen en (weer) vrijheid willen beleven.

Ontdek deze prachtige wereld met ons!

Loskomen van je dagelijkse leven. Niet streven naar iets anders dan wat er is. Genieten van puurheid, rust & comfort. Ontspannen, ontdekken, genieten & beleven. Zijn in het Nu en jezelf laten inspireren voor straks. Ik nodig je uit om je onder te dompelen in de cultuur van OMAN en de kracht van inspiratie en verleiding te ontdekken.

Ik kom er al sinds 2007 en deze ervaring was voor mij het begin van nieuwe toekomst en Follow your Shoes. Mijn eigen persoonlijke vooruitgang en weer verkrijgen van vrijheid.

Mijn tweede thuisland waarbij je het gevoel krijgt je niet meer anders wilt en je inspireert je mooiste leven te leven.

Meer over Oman

Oman heeft zoveel te bieden dat het moeilijk is om te weten waar te beginnen. Er zijn letterlijk duizenden bijzonderheden in dit land en de diversiteit van de keuze zal vrijwel voor elke lengte van de vakantie tekort blijken.

Als je nog nooit naar het Midden-Oosten geweest, dan is het Sultanaat van Oman de plaats die je als eerste moet bezoeken. Gelegen aan de oostkust van de Arabische Peninnsulla.

Het land is een geweldige combinatie van oude geschiedenis en moderne infrastructuur, witte zandstranden en prachtige bergen, de unieke rotsformaties en eindeloze gouden stranden, grote hotels en lokale schat aan, forten en kastelen, kunst en folklore, unieke traditionele markten en moderne winkelcentra.

Het is heel eenvoudig, zeer schoon, gemakkelijk om er te communiceren en zeer veilig en aangenaam om te wonen. Maar het meest unieke rijkdom van dit land zijn de zeer open en gastvrije mensen. Het land is overweldigend mooi. Oman is een schat aan wonderen en staat te wachten om voor je te ontvouwen. Of u nu wilt ontspannen op het strand, een wandeling terug in de tijd op een fort, beleven van natuurlijke wonderen van het land of ervaring in een rijk cultureel erfgoed, het is er het hele jaar door voor elk wat wils. Onze gidsen en waar we verblijven zijn professioneel en erkend door het Ministerie van Toerisme in Oman.

Wij hebben voor u een reis te ontworpen waar u een kijkje neemt in de authenticiteit,  schoonheid en diversiteit van het land en een uniek programma waarmee jezelf weer kan herontdekken.

=> Klik hier voor een mooie video over Oman.

Samenwerking in Oman

https://happytravelsoman.com/

Nieuwsgierig?

Wil je meer informatie over inhoud, programma, prijs en data?

Follow your Shoes

KvK: 74293699

 

Social Media