Tussen je oren

Het zit tussen je oren

Echt het is een irritant cliché….het is wel waar.

Ieder mentaal probleem is een verkeerd opgeslagen fragment. Een plaatje, een filmpje, een gevoel, een geluid of een gedachten. Of alles bij elkaar.

Opgeslagen fragmenten, belevingen of gedachten kunnen je veel kopzorgen geven. Van een vol hoofd, angst, onzekerheid, faalangst, tot dwangmatig gedrag en andere zaken die je in de weg zitten een normaal leven te leiden.

Iedereen heeft dan ook zijn eigen manier om informatie op te slaan en te verwerken. En als deze opgeslagen informatieproblemen veroorzaken betekent dat dat je strategie die je ooit hebt opgeslagen niet efficiënt is. Je hebt er in je dagelijkse leven last van.

Door de juiste vragen aan je te stellen kan ik je je eigen oplossingen laten ontdekken en laten inzetten. Eigenlijk help ik je ‘niet goede’ strategie vervangen door je eigen persoonlijke strategie die maakt dat daardoor jij zelf je probleem oplost en je weer beweging voelt, voortgang en vrijheid.

Mentale problemen stagneren je in het leven van je mooiste leven. Een leven waarbij je hoofd de regie heeft omdat te bereiken. Met deze unieke, snelle, bewezen, efficiënte en krachtige methode die ik heb geleerd bij de oprichtster en ontwikkelaar van deze methode, Ingrid Stoop, word je weer regisseur over je eigen hoofd. De kracht van  gedachten kan je maken of breken. Breek je vrij en jij hebt macht over je eigen gedachten.

Herken jij dit?

R

Heb je last van een vol hoofd?

R

Heb je moeite met informatie onthouden?

R

Zijn er onverwerkte trauma's?

R

Voel je vaak angst en zorgen?

R

Heb je lichamelijke klachten zonder aanwijsbare oorzaak

 

De MatriX Methode  deze klachten ophelpt EQ en IQ problemen te lossen.

MatriXcoaches zijn gecertificeerd om te werken met de MatriXmethode. Het is een gesprekstechniek waarmee de persoon zelf weer de regie krijgt over het eigen hoofd. En daardoor zelf mentale probleem oplost en voorkomt. Altijd op de eigen manier.

De MatriXmethode

Met deze MatriXmethode kan iedereen (weer) regisseur over zijn eigen hoofd worden. Het is een gespreksmethode die dieper gaat dan het – zichtbare – gedrag. Het raakt de overtuigingen die ten grondslag liggen aan het gedrag. Dáár moeten de veranderingen plaatsvinden om tot duurzame oplossingen te komen.

Met veelal 2 sessies, ongeacht waar en zonder in te gaan op de inhoud van het probleem (je hoeft je verhaal niet te vertellen) help ik je met het aanpassen van je strategie in je hoofd. Blijvend!

In deze tijd gaat alles snel ook de wens om van een probleem snel af te komen. Lange behandeltrajecten waarbij je alleen praat over je probleem of waar je tegenaan loopt wil je niet maar je wilt ermee aan de slag.

Voor wie is deze methode effectief?

Van mens, student, zelfstandigen, werknemer, managers, directeuren en CEO’s die op het randje zitten van een burn-out, die kampen met volle hoofden, die worden gestagneerd in hum leven door traumatische gebeurtenissen, angsten of leerproblemen.

Je computer is net als je hoofd je besturingssysteem. Zit hij vol moet je dingen verwijderen. Meestal zit je hoofd vol met gedachten. En je gedachten geven je vaak de grootste zorgen

 

Wil je echt af van je probleem, neem gewoon contact op!

Wat kan ik voor je doen?

Los consult

Enkelvoudig consult van 1 uur voor een enkelvoudig vraagstuk. Bij angst, heftige emoties, trauma, psychomatische klacht etc.

Jouw investering € 99,- vrij van BTW

Telefonisch of via Zoom kan ook, Betaling vooraf via Tikkie.

The MatriXmethode unblocks you block. Simple, fast & efficient.

Master your Mindluck The Beauty of Simplicity & Live as if you are on tour

Cut the Crap

Voor meer helderheid in je hoofd.  Opruimsessie.

Je huis op orde, thuis leven alsof je op reis bent?

Inzicht in je financiele huishouding en geen financiele stress?

Jouw investering € 300,- vrij van BTW

1 dagdeel (max 4 uur)

Follow your Shoes

KvK: 74293699

 

Social Media